Меню
Изтегли албум English
Начало Местоположение

Местоположение

Жилищна сграда “ONE11 Apartments” е разположена в сърцето на придобиващия европейски облик кв. „Дружба - разширение“ - зона с преобладаващо ново строителство, изцяло нова инфраструктура, модерна и комфортна градска среда. Ситуирана с лице на ул. „Обиколна“, сградата е на 4 минути пешеходно разстояние от метростанция „Дружба“. В радиус от 5-10 минути пеша на разположение са супермаркети, детски градини и училища, както и прогресивно развиващото се Софийско сити с множество офис сгради и седалища на световни компании от технологичния, финансовия и сектор услуги.

Разположението на сградата спрямо околните бъдещи, строящи се и съществуващи сгради ѝ осигурява охолни отстояния и обширно пространство без засенчвания, както и гарантирани гледки към Витоша и градския пейзаж на София. Широките тротоари, велоалеята и общинските паркоместа пред сградата са само част от удобствата, които изцяло обновената и новоизградена ул.Обиколна предлага на Вас и Вашите гости и посетители.

Бързият достъп до Цариградско шосе дава възможност за скоростно и удобно придвижване до центъра на града, а директната връзка на метрото с летище София е перфектното удобство за хората с динамично ежедневие и чести пътувания в страната и чужбина. Непосредствената близост до езерото и Парк „Дружба“ (12 минути пеша), носи множество възможности за спорт, отдих и здравословен начин на живот, както и множество заведения за разпускане в почивните дни или след работния ден.

В близост
Софийско Сити Метростанция "Дружба" Витоша Планина Парк "Дружба" Метростанция "Интерекспо Център" Детска градина